S-a rupt lanţul de iubire în Sectorul 1. Primarul Clotilde Armand îi acuză pe consilierii PNL de blat cu PSD: "PNL are fripturişti de ocazie"

de Claudia Popovici    |    28 Ian 2021   •   22:30
S-a rupt lanţul de iubire în Sectorul 1. Primarul Clotilde Armand îi acuză pe consilierii PNL de blat cu PSD: "PNL are fripturişti de ocazie" Hepta

A fost scandal monstru în şedinţa Consiliului Local de la Sectorul 1, joi seara. Primarul USR Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii PNL că au făcut "blat" cu cei ai PSD ca să rămână la conducerea Administraţiei Domeniului Public, acolo unde pot planta în continuare "garduri de milioane de euro".

Tensiunile între consilierii USR-PLUS şi cei ai PNL au început în timpul dezbaterilor pentru regulamentul privind parcările şi pentru reorganizarea Poliţiei Locale. La un moment dat, primarul Clotilde Armand a ieşit din sala de şedinţă şi a postat un mesaj războinic pe Facebook, atacând brutal Partidul Naţional Liberal.

"Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1. Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul ''Chiliman'' și nu pricep că politica se face în folosul comunității, pentru oameni, nu pentru interese de partid.

Astăzi, grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi.

Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci.

Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înțelegerile cu PSD la o parte și să fie partenerii onești ai cetățenilor care i-au votat. Să vină la muncă și să-și îndeplinească atribuțiile. Este regretabil și total iresponsabil acest mod de a face politică pentru partid și nu pentru comunitate. Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați.

USL trăiește la Sectorul 1", a postat Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.

PLN Sector 1: "Nu suntem într-o dictatură"

Replica PNL nu s-a lăsat aşteptată şi a venit tot printr-o postare făcută de Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, care a acuzat-o pe Clotilde Armand că a venit în şedinţă cu propuneri făcute pe ultima sută de metri.

"Astăzi este intr-adevăr o zi tristă la sectorul 1 și pentru cetățenii sectorului 1. Ședința maraton de la Primaria Sectorului 1 a expus câteva lucruri și suntem datori sa vi le explicam. 

“Păcatul” nostru este, iată, ca nu suntem de acord cu toate propunerile venite - adesea pe ultima suta de metri - de la cei pe care ii considerăm parteneri - nu “șefi”. Nu putem negocia principii. Nimeni nu deține adevarul absolut; cel puțin nu intr-o democrație. Și nu (mai) suntem intr-o dictatura - slava Cerului! Am avut și vom avea mereu o abordare constructiva, bazată pe respect reciproc și profesionalism, cu soluții pentru binele românilor.

Stimați colegi de guvernare locală, Partidul Național Liberal a demonstrat ca știe sa facă echipa, in campanie, la alegeri și după alegeri. Este de bun simt sa ne respectam reciproc, sa dialogam pentru a găsi cele mai bune soluții și sa ii reprezentam cu cinste pe cei care ne-au dat votul și încrederea.

Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de șefi. Timpul trece. Faptele rămân", a postat Burduja pe Facebook, ca răspuns la acuzaţiile lui Clotilde Armand.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close