Antena 3 CNN Actualitate Scandal sexual la Electrica. Directorul, şantajat pentru aproape un milion de euro (VIDEO)

Scandal sexual la Electrica. Directorul, şantajat pentru aproape un milion de euro (VIDEO)

Scandal sexual la Electrica. Directorul, şantajat pentru aproape un milion de euro (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2010   •   13:48

Şantaj de aproape un milion de euro asupra unui director de la Electrica. Directorul Corneliu Stan i-a dat unui partener de afaceri 910.000 de euro pentru a nu divulga escapadele sale amoroase din Spania. Când nu a mai putut plăti, oficialul Electrica a făcut un denunţ la DNA. În acest dosar a fost audiat de procurori, în calitate de martor, şi oficialul clubului Dinamo, Cornel Dinu.

Directorul de la Electrica susţine că şantajul a început în momentul în care a refuzat să aplice o schemă financiară frauduloasă pusă la punct de partenerul său de afaceri, Tonea Chiriac. Concret, Tonea, prin societatea pe care o controla, vindea produse scumpe şi nevandabile unei firme orădene. Compania urma să-şi recupereze banii din lucrări încredinţate de către Electrica.

Stan a declarat procurorilor DNA că partenerul său de afaceri l-a ameninţat că are fotografii compromiţătoare pe care le va prezenta la serviciu şi pe internet în cazul în care nu va plăti. Conform depoziţiei, oficialul Electrica a împrumutat de la prieteni 910.000 euro pe care i-a dat şantajistului, în mai multe tranşe.

Dosarul şantajului cuprinde şi o serie de interceătări telefonice ale convorbirilor dintre Corneliu Stan şi Tonea Chiriac, realizate de SRI.

Tonea a fost prins în flagrant şi a fost arestat la 1 iunie 2010. Corneliu Stan a declarat că l-a cunoscut în anul 2003, fiindu-i prezentat de Cornel Dinu. Acesta a fost audiat în calitate de martor.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close