Antena 3 CNN Actualitate Scandal ?sexy? la un liceu din Capitală. "Profa" de engleză şi-a postat pe internet poze provocatoare (VIDEO)

Scandal ?sexy? la un liceu din Capitală. "Profa" de engleză şi-a postat pe internet poze provocatoare (VIDEO)

Scandal ?sexy? la un liceu din Capitală. "Profa" de engleză şi-a postat pe internet poze provocatoare <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Mai 2008   •   21:20

O profesoară de engleză de la Colegiul Naţional ?Ion Luca Caragiale? a pozat provocator şi şi-a postat fotografiile pe Internet. Conducerea liceului spune că profesoara nu poate fi trasă la răspundere pentru că întregul incident ţine de viaţa privată a femeii. Fotografiile circulă pe internet din noiembrie 2007, deşi conducerea şcolii i-a cerut deja profesoarei să renunţe la ele.

Cadrul didactic a refuzat, motivând că acestea sunt parte din viaţa ei personală şi că liceul nu are putere de decizie asupra acestuia. Drept urmare, s-a întocmit o anchetă formată din profesori ai liceului şi au sancţionat-o, în scris, pe doamna profesoară.

Legislaţia în vigoare nu prevede sancţiuni pentru cadrele didactice care nu au un comportament decent. Profesoara de engleză este suplinitoare la Colegiul Naţional ?Ion luca Caragiale? din anul 2007, însă conducerea spune că de la anul va fi înlocuită.



Antena3.ro

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close