Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș la IPJ Iași. Șefă, sancționată pentru înjurături: ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu ei”

Scandal uriaș la IPJ Iași. Șefă, sancționată pentru înjurături: ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu ei”

Scandal uriaş la IPJ Iaşi! Şefa Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul de poliţie Mihaela Ghimpu este acuzată că îi înjură şi îi umileşte pe agenţii din subordine.

Scandal uriaș la IPJ Iași. Șefă, sancționată pentru înjurături: ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu ei”
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
10 Ian 2020   •   09:19

O sesizare anonimă postată pe site-ului unui sindicat din Poliţie a dus la o anchetă internă la Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Plângerea publicată online nu a putut fi verificată la faţa locului de către echipa de control, niciunul dintre poliţiştii din structură nefiind de acord să-şi asume acuzaţiile ce îl vizau pe şeful structurii, comisarul de poliţie Mihaela Ghimpu.

Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult munceste dumneaei si cat de trântori suntem noi”, se precizează în petiţia publicată de Sindicatul „Diamantul”.

”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte c**ţi de agenţi”, ar mai fi spus aceasta.

Şefă din IPJ Iaşi, sancţionată pentru înjurături

 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close