Antena 3 CNN Actualitate Schimb de focuri în centrul Craiovei între două bande rivale (VIDEO)

Schimb de focuri în centrul Craiovei între două bande rivale (VIDEO)

Schimb de focuri în centrul Craiovei între două bande rivale <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Apr 2008   •   16:04

Membrii a două bande rivale s-au răfuit, joi după-amiază, în centrul municipiului Craiova, la intersecţia străzilor Fraţii Buzeşti şi Traian Demetrescu, lângă o staţie de autobuz. Aceştia au tras mai multe focuri de armă unii asupra celorlalţi, din cauza unei presupuse datorii. Conflictul nu s-a soldat cu victime, doar o maşină, a agresorilor, fiind avariată. Zona a fost izolată de aproximativ 50 de poliţişti sosiţi la faţa locului. La sosirea acestora, membrii celor două bande rivale reuşiseră să fugă din zona respectivă.

Poliţiştii au stabilit că în acest scandal au fost implicate patru persoane, pe care le-au şi identificat după ce au audiat zeci de persoane. La faţa locului, anchetatorii au găsit patru cartuşe şi au prelevat amprente de pe un autoturism Peugeot 107 abandonat în stradă de bărbaţii implicaţi în conflict.

Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisarul şef Gheorghe Bică a declarat că cei patru au avut un conflict în stradă, că şi-ar fi adresat injurii şi ameninţări, iar unul dintre aceştia a scos un pistol şi a tras patru focuri de armă.

"Ionel Boboc a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras patru focuri de armă în aer, după care toţi au plecat de la faţa locului", a declarat comisarul şef Gheorghe Bică. Bărbatul asupra căruia au fost trase focurile de armă este Stelică Ionescu, cunoscut cu numele "Stelică a lu' Dragavei", recent eliberat dintr-un penitenciar din Franţa.

"A fost eliberat pe cauţiune acum câteva săptămâni. A fost reţinut în martie 2007 pentru comiterea infracţiunii de fraudă cu cărţi de credit cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. În acea reţea au fost implicate 21 de persoane", a mai spus comandantul IPJ Dolj.

Poliţiştii îi audiază pe toţi cei implicaţi, urmând să stabilească dacă Ionel Boboc a folosit arma legal, urmând să fie luate măsurile corespunzătoare.

SCHIMB DE FOCURI ÎN CENTRUL CRAIOVEI: Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close