Antena 3 CNN Actualitate Schimb de focuri în Craiova între două clanuri

Schimb de focuri în Craiova între două clanuri

Schimb de focuri în Craiova între două clanuri
16 Aug 2007   •   22:42

O stradă din Craiova a fost transformată în poligon de trageri. Două clanuri din oraş s-au încăierat ziua în amiaza mare cu bâte şi săbii. Nu s-au sfiit să folosească nici pistoalele. Scandalul a avut loc pe strada unde, în urmă cu cinci ani, zeci de rromi au protestat înarmaţi cu săbii şi topoare pentru dreptul a intra la discotecă. De această dată însă, altercaţia a avut loc în familie. Cele două clanuri sunt înrudite prin alianţă. ?Au intrat peste mine în curte, mi-au bătut copiii la poartă într-un hal fără de hal cu săbii, cu ciomege, au fost cinci maşini, cel puţin 30 de persoane?, a declarat unul dintre martori. ?Am auzit urlete şi ţipete la poartă, mi-am văzut soţia tăvălită pe jos şi copiii bătuţi?. Agresorii erau înarmaţi cu bâte, cu săbii, cu cuţite, veniseră bine pregătiţi.

Conflictul a luat proporţii imediat, iar lupta s-a dezlănţuit în plină stradă. Un tânăr a scos pistolul cu gloanţe de cauciuc şi a tras într-un confrate. Localnicii s-au îngrozit. Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital.

Poliţia încearcă acum să dezlege iţele scandalului, în timp ce tânărul rănit spune că şi-a iertat deja "tovarăşul" care l-a împuşcat. ?Chiar dacă arma a fost folosită, se va verifica dacă arma era deţinută legal şi dacă a fost folosită în condiţii legale?, a declarat subcomisarul IPJ Dolj Maria Vasile.

Observator

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close