Antena 3 CNN Actualitate Şcoala - o sală de box. Un elev a fost bătut crunt de colegi, în clasă (VIDEO)

Şcoala - o sală de box. Un elev a fost bătut crunt de colegi, în clasă (VIDEO)

Şcoala - o sală de box. Un elev a fost bătut crunt de colegi, în clasă <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Apr 2008   •   18:08

Şcolile din România riscă să devină adevărate ringuri pentru bătăile dintre elevi. Cel mai recent caz de violenţă între copii s-a petrecut marţi, la Ploieşti, unde un băiat de 11 ani a fost bătut de trei colegi, chiar în sala de curs. Copilul a fost la un pas să-şi piardă un rinichi. Incidentul a avut loc la şcoala Nicolae Titulescu din Ploieşti. Băiatul a fost împins cu spatele în colţul băncii, după care a fost lovit în continuare de colegii săi bătăuşi.

Profesorul de serviciu a fost chemat de ceilalţi elevi, speriaţi de ţipetele băiatului pus la pământ. Când au aflat ce s-a întâmplat, părinţii au chemat ambulanţa şi au anunţat poliţia. Acum câteva luni, băiatul a mai fost internat. Fusese bătut de aceiaşi colegi, iar părinţii i-au scos atunci certificat medico-legal.

Rozina Nicolae, directorul şcolii, spune că cei trei vor fi mutaţi disciplinar la altă şcoală şi vor avea nota scăzută la purtare. Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă şi i-au interogat pe părinţii copiilor bătăuşi. După finalizarea anchetei, părinţii celor trei copii ar putea primi câte o amendă de până la 400 de lei.

BĂIATUL A FOST LA UN PAS SĂ-ŞI PIARDĂ UN RINICHI:  

Ultimul caz care a şocat opinia publică a fost cel al unei tinere din Bucureşti, bătute şi arse cu ţigara de două colege. Bătăuşele s-au ales cu nota 2 la purtare şi cu mutarea la o altă şcoală. Victima nu se va mai duce însă o vreme la cursuri, pentru că face terapie ca să treacă de momentul traumatizant.

Observator

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close