Antena 3 CNN Actualitate Şcoli închise din cauza ninsorilor din vacanţa de iarnă

Şcoli închise din cauza ninsorilor din vacanţa de iarnă

Şcoli închise din cauza ninsorilor din vacanţa de iarnă
07 Ian 2008   •   16:50

Mai multe unităţi şcolare din ţară şi-au amânat luni începerea cursurilor. Ninsoarea căzută în ultimele zile a făcut imposibilă deplasarea elevilor, către unităţile de învăţământ, în mai multe judeţe. Drumul cãtre şcolile constănţene este un adevãrat calvar. Şcolarii s-au trezit mai devreme ca de obicei, şi-au fãcut ghiozdanul şi au pornit spre şcoli. Odatã ieşiţi pe strãzi abia dacã se puteau mişca.

Unii părinţi au preferat să îşi ducă micuţii cu maşinile la cursuri, de teamă ca nu cumva să se accidenteze pe drum. În unităţile de învăţământ din judeţul Dolj au fost, de asemenea, probleme din cauza frigului şi a zăpezii. În localitatea Palilula, elevii şi profesorii nu au mers astăzi la şcoalã, ei vor relua mâine cursurile.

Şi la Braşov drumul spre şcoală a fost anevoios, din cauza gheţii de pe trotuare. Oamenii spun că situaţia se repetă în fiecare an. În Galaţi cei 1.200 de elevi ai Colegiului Tehnic nu au început luni şcoala. Din cauza defecţiunilor apărute la sistemul de încălzire a unităţii de învăţământ, inspectoratul şcolar a hotărât ca elevii să mai stea acasă o săptămână.

Probleme sunt şi în nordul judeţului Galaţi. 40 de elevi nu au putut fi transportaţi la şcoală din cauza zăpezii depuse pe carosabil aproximativ.

Antena 3

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close