Antena 3 CNN Actualitate Şcolile din Bucureşti se închid vineri din cauza zăpezii

Şcolile din Bucureşti se închid vineri din cauza zăpezii

Şcolile din Bucureşti se închid vineri din cauza zăpezii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    20 Mar 2018   •   15:44

UPDATE 15.45 - Şcolile din Bucureşti vor fi închise vineri din cauza ninsorii.

Primarul General, Gabriela Firea, a analizat in aceasta dupa-amiaza, impreuna cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentantii ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti si a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise.

Primarul General, Gabriela Firea: "In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de Primar General, din dorinta de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme".

----------------------------

ANM a emis o avertizare de ger şi viscol, valabilă până joi dimineaţa la ora 10.

Vor fi temperaturi cu 10 grade mai scăzute decât normal. Şi va continua să ningă.

Știrea inițială:

Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri din cauza zăpezii. Primăria Capitalei analizează dacă va fi cazul să ia această decizie şi a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cât de gravă va fi situaţia din punct de vedere al vremii.

De altfel, joi şi vineri se anunţă a fi vârful ninsorilor în Bucureşti şi în zonele limitrofe.

Ca şi în cazul ultimei decizii de închidere a şcolilor, părinţii care nu au nicio soluţie pentru copilul care rămâne singur acasă pot cere ajutorul primăriei.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close