Antena 3 CNN Actualitate Se anunţă revoluţie în PNL după pierderea alegerilor parlamentare. Ce se pregăteşte în fiecare filială

Se anunţă revoluţie în PNL după pierderea alegerilor parlamentare. Ce se pregăteşte în fiecare filială

Se anunţă revoluţie în PNL după pierderea alegerilor parlamentare. Ce se pregăteşte în fiecare filială
28 Dec 2016   •   17:18

Liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că liberalii trebuie să-şi îmbunătăţească 'mesajul şi comunicarea cu populaţia'', să facă ''schimbări de tactică'' şi ''să dea dovadă de cumpătare, înţelepciune şi pragmatism'', după rezultatul slab obţinut la alegerile parlamentare.

În opinia lui Flutur, la alegerile parlamentare din 11 decembrie PNL a înregistrat ''un scor neaşteptat de modest'', iar ''cel mai sănătos'' ar fi ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri de jos în sus în toate filialele, pentru a găsi cele mai bune soluţii de consolidare ale filialelor locale.

''Va trebui ca, în perioada următoare, să ne îmbunătăţim mesajul şi comunicarea cu populaţia. Cred că PNL, ca partid responsabil, trebuie să analizeze unde a greşit şi asta va face pentru a se îndrepta. Mesajul meu către echipa PNL, după întâlnirea pe care am avut-o marţi cu primarii şi cu membri Biroului Permanent Judeţean, este să judecăm la calm toate aceste lucruri, pentru că a fost un val naţional care a situat PNL la un scor neaşteptat de modest, inclusiv filiala Suceava (...) Am mai trecut prin asta. Ne trebuie cumpătare, înţelepciune şi pragmatism. Nu trebuie să ne facem că nu vedem unde s-a greşit. Trebuie sa corectăm greşelile'', a spus Flutur, la o conferinţă de presă, subliniind că în ecuaţia politică din România ''este nevoie de PNL pentru normalitate şi echilibru''.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur alegeri parlamentare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close