Antena 3 CNN Actualitate Se întâmplă în România: Femeie devorată de propriile pisici

Se întâmplă în România: Femeie devorată de propriile pisici

Se întâmplă în România: Femeie devorată de propriile pisici
07 Oct 2008   •   17:43

Cadavrul devorat al unei femei din localitatea timişeană Tomnatic a fost găsit de fiica acesteia în holul casei în care locuia. Îngrozită, fiica l-a contactat telefonic pe medicul de familie. Acesta a chemat imediat poliţia, spunând că "la un imobil se găseşte Livia M., de 58 ani, care a decedat".
La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, potrivit căruia cadravul femeii se afla pe podea cu faţa în jos. Potrivit primelor cercetări, femeia prezenta numeroase leziuni la nivelul feţei, scalpului şi cefei, leziuni provocate prin "devorare de animale având mandibula lipsă".
Poliţiştii nu au observat urme vizibile de violenţă, iar în imobil nu s-au constatat urme de răvăşire sau lipsa unor bunuri. Fiica femeii de 58 de ani le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care a făcut macabra descoperire, pe cadavrul mamei sale mişunau mai multe pisici.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc din Sânnicolau Mare în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close