Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Dodiță, membru Board-ul Copiilor UNICEF: "Trebuie să ceri ajutorul când simți că nu te descurci"

Sebastian Dodiță, membru Board-ul Copiilor UNICEF: "Trebuie să ceri ajutorul când simți că nu te descurci"

Sunt câţiva tineri în România care reuşesc la vârste fragede să-i ajute şi pe alţi adolescenţi să se dezvolte şi să se promoveze reciproc. Sunt tineri care, odată implicaţi în anumite activităţi, reuşesc să capaciteze un întreg grup, să fie locomotiva care trage după ea o întreagă generaţie.

Sebastian Dodiță, membru Board-ul Copiilor UNICEF: "Trebuie să ceri ajutorul când simți că nu te descurci"
de Alin Tarnovschi    |    11 Noi 2020   •   15:10

Sebastian Dodiţă este unul dintre ei. E membru în Boardul Copiilor, e pasionat de pian şi de dezbateri, pe care le practică în cadrul Asociaţiei de Educaţie socială.

"Numele meu este Sebastian Dodiţă, am 17 ani şi sunt din Ploieşti, în momentul de faţăă sunt elev în Colegiul Naţional Ion Luca Caragiale din Ploieşti.

Sunt membru în cadrul Boardului Copiilor, prin urmare am participat şi particip la foarte multe activităţi de implicare a copiilor şi de a-i ajuta să-şi respecte şi să-şi facă drepturile auzite.

Orice copil trebuie să ştie că poate să se dezvolte şi poate să fie o persoană mai bună şi prin urmare trebuie să accepte că orice încearcă să dezvolte la el este accesibil în momentul de faţă. Trebuie doar să-şi doreşti şi să ceri ajutorul în momentul în care simţi că nu te descurci.

Antena 3, cea mai mare provocare a campaniei electorale. Liderii politici ai României răspund întrebărilor copiilor României

Gala UNICEF a fost o activitate care, personal, m-a dezvoltat destul de mult.

M-a ajutat în ceea ce priveşte a cunoaşte mai multe legat de ceea ce încercăm noi ca organizaţie, ce încearcă UNICEF-ul să schimbe în lumea noastră şi în special în ţara noastră", a declarat Sebastian.

×
Subiecte în articol: Salvați Copiii UNICEF
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close