Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă a contestat, prin avocat, noul mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele său

Sebastian Ghiţă a contestat, prin avocat, noul mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele său

Sebastian Ghiţă a contestat, prin avocat, noul mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele său
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mar 2017   •   12:14

Sebastian Ghiţă a contestat, prin avocat, mandatul de arestare preventivă în lipsă emis pe numele său în cel mai nou dosar de corupţie în care este urmărit penal alături de şefii companiilor Asesoft şi Teamnet, Curtea de Apel Ploieşti urmând să se pronunţe în 27 mai cu privire la contestaţia fostului parlamentar, scrie news.ro.

Avocatul fostului deputat Sebastian Ghiţă a contestat decizia Tribunalului Prahova de a emite un nou mandat de arestare preventivă pe numele lui Ghiţă în cel de-al cinclea dosar deschis de DNA pe numele acestuia.

Curtea de Apel Ploieşti va lua în discuţie contestaţia în 27 martie, au declarat reprezentanţi ai instanţelor de judecată.

Săptămâna trecută, miercuri, Tribunalul Prahova a admis propunerea DNA de emitere a unui nou mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă.

În cel de-al cincilea dosar în care Sebastian Ghiţă este inculpat pentru fapte de corupţie fostul parlamentar este reprezentat în instanţă de către un avocat de la Baroul Bucureşti, angajat de tatăl său.

Acesta este cel de-al doilea mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele lui Ghiţă. În 10 ianuarie, instanţa supremă a decis definitiv emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă, în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

 

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita dosar de coruptie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close