Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță este căutat de polițiști la pensiunile din Bucovina

Sebastian Ghiță este căutat de polițiști la pensiunile din Bucovina

Sebastian Ghiță este căutat de polițiști la pensiunile din Bucovina
Sursa foto: Foto captura Antena 3
29 Dec 2016   •   13:45

Sebastian Ghiță este căutat în Bucovina. Polițiști din Suceava au început să îl caute pe fostul deputat la pensiunile turistice din comuna Vama, spune România Liberă.

Informațiile polițiștilor ar fi că Sebastian Ghiță fie a trecut pe acolo, fie s-a cazat la o pensiune din zonă, dar până în acest moment nu au dat de urma lui. Dacă informaţiile sunt adevărate, patronul România Tv ar putea încerca să traverseze ilegal granița prin pădure și să ajungă în Ucraina.

Sebastian Ghiţă este trimis în judecată în două dosare şi este urmărit penal în alte două. Oficial, el nu a ieșit din țară

Citește și: Ce spune procurorul general despre înregistrarea în care apare Ghiţă

Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, unde era aşteptat joi, la ora 10.30, pentru a semna conform procedurilor, în cadrul controlului judiciar dispus în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

Procurorii DNA Ploiești au emis, săptămâna trecută, un mandat de aducere pe numele fostului deputat, după ce acesta nu s-a prezentat pentru audieri în dosarul Ponta-Blair.

În aceste condiții, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său și la mai multe adrese despre care se cunoștea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close