Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, acuzații dure la adresa lui Vîntu

Sebastian Ghiță, acuzații dure la adresa lui Vîntu

Sebastian Ghiță, acuzații dure la adresa lui Vîntu
01 Aug 2016   •   00:03

Sebastian Ghiță a vorbit într-o emisiune TV despre Sorin Ovidiu Vîntu, om de afaceri pe care l-a cunoscut bine făcând și afaceri o perioadă cu el. Deputatul PSD a spus că Vîntu a fost un om cu o influență remarcabilă care avea o avere importantă și relații în politică și servicii secrete ce îl făceau greu de atins.

"Acest personaj, acest om, Sorin Ovidiu Vîntu a reușit să marcheze o bună parte din acești 20-25 ani, în bine sau în rău. Mulți l-au lăudat pe Vîntu pentru ceea ce a făcut cu Realitatea, pentru factul că l-a atacat pe Adrian Năstase, PSD-ul, că a participat la îndepărtarea lor de la putere. Astăzi, societatea nu mai privește un om de afaceri care deține puteri media și care are relații cu politicienii, la fel ca acum 10 ani sau 20 de ani. Pe Vîntu trebuie să îl luăm așa cum a fost, chiar dacă astăzi 20 de milioane de oameni află ce noi am aflat acum 10 ani" a spus Sebastian Ghiță la B1.

"Cineva care deține mult prea multă forță, după cum știm toți, chiar și eu pe pielea mea, începe să aibă probleme. Iar Vîntu cred că depășea imaginația multor oameni din România" a afirmat deputatul PSD.

"Astfel de sume s-au vehiculat în România și nu ar fi de mirare ca o astfel de sumă Vîntu să o fi dat unui partid sau altui partid. Nu știu în acest caz dacă punctual banii au fost dați pentru o numire de trei luni de zile într-o funcție. Pentru că guvernul Tăriceanu pleca. Din ce îmi aduc eu aminte în vremurile alea Tăriceanu nu era într-o relație atât de bună și cordială cu Vîntu și Realitatea. Dar, nu ar fi de mirare ca Vîntu să fi dat bani PDL-ului, PNL-ului. Și relația cu Mircea Geoană și PSD-ul am văzut-o toți făcută public. Așa că nu m-aș mira." a răspuns Sebastian Ghiță când a fost întrebat despre dosarul lui Bogdan Olteanu.

"Nu uitați că Vîntu era un om de afaceri care strânsese sute de milioane jefuind toată România cu FNI, cumpărând politicieni, fiind în relații cu șefii serviciilor SRI și SIE. Toată lumea vorbește doar de Timofte, dar nimeni nu își mai aduce aminte de relația domnului Vîntu cu domnul Fulga. Aceste lucruri s-au întâmplat, au existat fie că ne place, nu ne place, vrem, nu vrem, trebuie să le recunoaștem și chiar să le punem pe tapet" a mai completat Sebastian Ghiță.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close