Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, noi afirmații incendiare: Voi fi audiat din Serbia. Voi fi obligat să le arăt procurorilor fotografia cu Kovesi

Sebastian Ghiță, noi afirmații incendiare: Voi fi audiat din Serbia. Voi fi obligat să le arăt procurorilor fotografia cu Kovesi

Sebastian Ghiță, noi afirmații incendiare: Voi fi audiat din Serbia. Voi fi obligat să le arăt procurorilor fotografia cu Kovesi
24 Ian 2019   •   21:52

Sebastian Ghiță a vorbit, în exclusivitate la ”Sinteza Zilei”, despre celebra fotografie cu Cosmin Gușă la Belgrad și despre ce plănuiește să facă în continuare.

Fostul parlamentar PSD a spus că urmează să fie audiat din Serbia în dosarul care vizează activitatea procurorilor Onea și Negulescu și că va fi obligat în fața procurorilor să arate celebra fotografie cu Laura Codruța Kovesi.

”Cred că a venit mai mult de curiozitate, nu am văzut nimic rău în a mă întâlni cu dânsul, chiar dacă postul dânsului a fost mai acid, mai agresiv, din diverse motive politice. Poate e momentul ca această agresivitate să se mai reducă. Vremurile astea ale doamnei Kovesi, în care românii sunt instigați împotriva românilor se vor sfârși. Nu am văzut nimic rău în ce s-a întâmplat în această întâlnire. Nu s-a pus nimic la cale, nu înseamnă că nu putem sta de vorbă. 

Cred că o să ne vedem cu toții de viață și o să putem trăi omenește în niște condiții sănătoase. Acești ultimi zece ani nu par nici vremuri sănătoase, nici bune. Nu vreau să vă supăr, așa cum mi-am cântărit eu pașii, cred că ce a început acea secție de investigare a magistraților este ceva ce nu ar trebui să devină o procedură subsumată acțiunilor mele. Verificările la adresa doamnei Kovesi trebuie făcute de procurori și în cadrul legii. Sunt convins că procurorii de la secție, doamna procuror Florea, au puterea dată de lege să se pronunțe asupra activității doamnei Kovesi cu domnul Onea și Portocală. Nu aș vrea să fac greșeala să îmi bag nasul și coada în treburile procurorilor.

Voi fi audiat din Serbia. Am depus o plângere și am explicat de ce eu cred că doamna Kovesi, dirijând pe Onea și Negulescu, acest grup infracțional organizat, am explicat acolo cum, pentru că știam două-trei lucruri de doamna Kovesi, că mi-a fabricat dosare, a falsificat probe. Sunt obligat de lege să dau fotografia. Am avut o strângere de inimă când s-a cerut arestarea acelor doi oameni.

Curând o să vedeți că viața îmi va da curajul mai mult. Niciodată nu o să mă opresc să spun cum a fost furată România în acești ani când Kovesi era șefa anticorupției și procuror general. Lucrurile astea o să le spun”, a spus Sebastian Ghiță.

×
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close