Antena 3 Actualitate Sebastian Ghiță s-ar afla în Iordania, ţară care nu are un tratat de extrădare cu România

Sebastian Ghiță s-ar afla în Iordania, ţară care nu are un tratat de extrădare cu România

10 Ian 2017   •   13:04
Sebastian Ghiță s-ar afla în Iordania, ţară care nu are un tratat de extrădare cu România
Sursa foto: Foto: Agerpres

Sebastian Ghiţă este în Iordania. Sau cel puţin aşa susţine un alt urmărit internaţional care a scăpat de braţul lung al legii. Romeo Ursu, zis Boenică, interlop și urmărit internațional, afirmă că fostul deputat s-ar  aflat pe teritoriu iordanian, se arată într-un material al jurnaliştilor de la România Liberă, citat de Sabina Iosub, la Obiectiv, de la Antena 3.

Boenică este fugit și el tot în Iordania, ţară care nu are un tratat de extrădare cu România, şi de unde postează des pe Facebook mesaje sfidătoare la adresa autorităților române care îl caută încă din 2008.

Informaţiile cu privire la Sebastian Ghiţă sunt însă destul de confuze.

Sursele citate de  "România Liberă" au relatat că Sebastian Ghiță ar fi ieșit din România prin zona Galați - Reni și de acolo ar fi plecat în Turcia. Alte surse au susținut, însă, potrivit aceleiaşi publicaţii, că fostul deputat ar fi ori la Tel-Aviv, ori în Dubai.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close