Antena 3 CNN Actualitate Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, reţinut de DNA. Vezi ce acuzaţii i se aduc

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, reţinut de DNA. Vezi ce acuzaţii i se aduc

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, reţinut de DNA. Vezi ce acuzaţii i se aduc
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Feb 2012   •   13:10

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, George Costin, a fost reţinut de DNA.  Costin este acuzat de organizarea unei reţele de traficare de certificate de revoluţionari.

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor a fost adus de poliţişti, luni după-amiază, la sediul DNA din Piteşti, unde este audiat.

Potrivit unor surse judiciare, Costin ar fi suspectat de luare de mită. În acest dosar, au fost făcute cercetări de aproximatriv un an, după ce la sediul Asociaţiei "Decembrie 1989 Metrou" din Bucureşti a fost găsită o sumă de bani pe care Costin ar fi primit-o ca mită.

În paralel cu audierea lui George Costin, are loc o percheziţie la sediul Asociaţiei revoluţionarilor din municipiul Câmpulung Muscel.

Potrivit deputatului Nicolae Mircovici, Coaliţia decisese astăzi demiterea lui Costin.

"Pe problema care face obiectul acestei conferinţe de presă (amendamentele făcute de George Costin la Legea 341/2004 - n.r.) am solicitat, în primă fază, şi după aceea am fost destul de ferm în a lămuri o problemă legată de acest secretariat de stat pentru problemele revoluţionarilor şi domnul prim-ministru, preşedintele PDL şi secretarul general al PDL mi-au spus că urmează să fie destituit domnul George Costin din funcţia de secretar de stat", a spus Mircovici.

El a susţinut că demiterea va fi decisă probabil în cursul zilei de luni, urmând ca marţi, cel târziu, să fie numit un nou secretar de stat.

"Probabil că se va ţine cont şi de punctul de vedere al organizaţiilor de revoluţionari. Eu aş fi fericit dacă ar fi cineva din Timiş, cineva care nu poate fi sub nicio formă contestat, aşa cum, din păcate, este contestat domnul secretar de stat George Costin", a arătat deputatul, citat de Mediafax.



×
Subiecte în articol: revolutionari DNA secretar de stat
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close