Antena 3 CNN Actualitate Secretele lui Dragnea, păstrate la DNA pe 32 de DVD-uri. Fost ofițer SRI: "A fost interceptat ani de zile ca să se găsească până la urmă ceva"

Secretele lui Dragnea, păstrate la DNA pe 32 de DVD-uri. Fost ofițer SRI: "A fost interceptat ani de zile ca să se găsească până la urmă ceva"

Secretele lui Dragnea, păstrate la DNA pe 32 de DVD-uri. Fost ofițer SRI: "A fost interceptat ani de zile ca să se găsească până la urmă ceva"
Sursa foto: foto: Agerpres
15 Mai 2018   •   16:31

Informaţii incredibile au apărut chiar în timp ce şeful PSD, Liviu Dragnea, era în faţa judecătorilor de la ICCJ.

Jurnaliştii de la EVZ scriu că DNA a recunoscut că Liviu Dragnea a fost urmărit şi interceptat de SRI, iar datele secrete au fost stocate pe 32 de DVD-uri.

Interesant este că procurorii DNA spun că sunt în posesia şi altor informaţii decât cele despre proces, mai exact date despre viaţa privată a lui Dragnea care au fost arhivate de procurorii anticorupţie.

Dezvăluirea șocantă a fost comentată, la Antena 3, de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir:

"Este extrem de grav. Aceste lucruri s-au făcut în baza protocolului secret. Întrebarea este, dacă vii astăzi și spui 'l-am urmărit pe domnul Dragnea ani întregi, dar, de fapt, n-am folosit nimic în cauza penală', de ce ați avut nevoie de protocoale și care era scopul lor. În al doilea rând, vine astăzi un procuror, trimite adresa, după 10 ani de zile și spune 'știți, noi avem 20-30 de DVD-uri cu tot ce am urmărit și  supravegheat în acea perioadă'. Păi, ce caută la voi dacă nu le-ați folosit în cauza penală? Asta înseamnă că sunt fișete întregi și la DNA și la SRI cu DVD-uri cu sute, mii de convorbiri ale unor oameni care au fost interceptați. În al treilea rând, un lucru extrem de grav,  cunoscund puțin cam cât încape pe un DVD și cum se pun conversațiile și cât se pun conversațiile, domnul Dragnea a fost urmărit pe mandat de siguranță națională ani buni de zile, ori asta mie mi se pare extrem de grav", a spus Daniel Dragomir.

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close