Antena 3 CNN Actualitate Cum arată Sectorul 1 după patru luni de când a fost aleasă primar Clotilde Armand

Cum arată Sectorul 1 după patru luni de când a fost aleasă primar Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este unul dintre cei mai activi primari pe reţelele de socializare. Măsurile din primărie, însă, i-au enervat pe mulţi dintre locuitori care, după ce au fost nevoiţi să stea cu gunoiul în stradă, din cauza unui conflict dintre edil cu firma de salubrizare, acum au parte de o nouă supriză, creşterea taxei de parcare de reședință, lucru "omis" de primar în campania electorală.

Cum arată Sectorul 1 după patru luni de când a fost aleasă primar Clotilde Armand
Sursa foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    27 Ian 2021   •   18:15

În timp ce ceilalţi primari de Sector au acceptat să vorbească cu Cetăţeanul C, jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici, despre promisiunile din campanie şi proiectele realizate sau propuse, în cele patru luni de mandat, edilul sectorului 1, Clotilde Armand, a trimis oficial o informare privind programul extrem de încărcat care nu îi permite să dea curs citării de a acorda un interviu.

Mai mult, Clotilde Armand a trecut pe lângă echipa Antena 3, aflată în faţa primăriei Sectorului 1 pentru o transmisiune, refuzând să stea de vorbă cu Cetăţeanul C.

"Măsurile luate în aceste patru luni i-au enervat pe mulţi dintre locuitori care acum au parte de o nouă supriză, creşterea taxei de parcare de reședință", a transmis din faţa primăriei reporterul Cristi Popovici. 

Clotilde Armand a propus o creştere de 8 ori a taxei de parcare de reședință. În loc de 76,65 lei pe an, cât este acum, tariful să fie între 300 şi la 600 de lei pe an. Din banii obtinuţi edilul propune construirea de noi locuri de parcare. Problema, spun mulţi locuitori ai Sectorului, este că această taxă mărită nu a fost anunţată deloc în campania electorală de actulalul primar al Sectorului 1.

În principiu, locuitorii Sectorului 1 sunt împărţiti în opinii, unii sunt de acord cu această măsură, care ar aduce venituri suplimentare la bugetul local, alţii însă se declară nemulţumiţi că nu au fost anunţaţi de aceste taxe noi în campania electrorală.

Cum arată Sectorul 1 după patru luni, de la campania electorală până la preluarea mandatului de primar a lui Clotilde Armand, marcat de un scandal uriaş, cel al acuzaţiilor de fraudare a votului, până la criza gunoiului, a tăierii burselor pentru elevi şi mai nou a creşterii de opt ori a taxei de parcare, vedeţi în materialul de mai jos.

 

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Sector 1
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close