Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. Judecătoarea Baltag, adevăruri din justiţia română: "Numai din greşeli putem învăţa şi putem merge mai departe"

Secvenţial. Judecătoarea Baltag, adevăruri din justiţia română: "Numai din greşeli putem învăţa şi putem merge mai departe"

Secvenţial. Judecătoarea Baltag, adevăruri din justiţia română: "Numai din greşeli putem învăţa şi putem merge mai departe"
de S.T.    |    07 Iun 2015   •   19:49

Judecătoarea Gabriela Baltag, cea pe care inspecţia judiciară a CSM a decis să o ancheteze pentru că a îndrăznit s-o critice pe şefa Curţii Supreme, Livia Stanciu, a fost invitata lui Adrian Ursu, duminică, în emisiunea "Secvenţial", unde a vorbit despre sistemul judiciar.

"Mi s-au adus zilele acestea unele reproşuri din anumite părţi că aş fi comentat o hotărâre judecătorească. Departe de mine! Sunt obişnuită şi e prin structura mea să respect o hotărâre, odată definitivă. Ceea ce am adus în discuţia publică a fost principiul pe care am vrut să-l subliniez, care nu trebuie să se piardă. Justiţia trebuie să recâştige încrederea oamenilor", a declarat Gabriela Baltag.

Potrivit acesteia, "justiţia nu va avea niciodată încredere totală".

"Justiţia nu va avea niciodată încredere totală, pentru că e în legea firii. Este normal, dar justiţia riscă să piardă şi ce a avut. Ea singură trebuie să arate ce nu e în regulă şi să recunoască", a opinat judecătoarea.

"Numai din greşeli putem învăţa şi putem merge mai departe", a declarat ea.

Gabriela Baltag, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România, a mai declarat că încă nu a primit un răspuns oficial care să o înştiinţeze cu privire la ancheta ce o vizează, deşi a făcut o solicitare în acest sens.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu"

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close