Antena 3 CNN Actualitate Ședință de urgență la Primăria Capitalei după sabotarea semafoarelor

Ședință de urgență la Primăria Capitalei după sabotarea semafoarelor

Ședință de urgență la Primăria Capitalei după sabotarea semafoarelor
Sursa foto: foto: Pixabay.com
30 Dec 2018   •   12:18

Ședință de urgență, duminică dimineață, la Primăria Capitalei, după sabotarea semafoarelor din cartierul bucureștean Titan.

Citește și: Viceprimarul Capitalei: Patru suspecți în cazul semafoarelor sabotate din București

Există deja un cerc de suspecți, după cum a declarat la Antena 3, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Potrivit viceprimarului, opt persoane puteau să facă programări în sistemul de semaforizare şi, deja, patru dintre acestea au fost indicate organelor de poliţie care anchetează accesările ilegale semnalate în acest sistem în ultimele două zile.

Citește și: Scenariu-șoc în cazul mâinii criminale care a modificat semafoarele din Capitală

"Opt persoane erau capabile să facă astfel de programări şi să intervină în cardurile logice de comandă şi control ale unităţilor semaforice. Patru dintre aceste persoane sunt angajate ale Companiei Municipale pentru Managementul Traficului, asupra lor neexistând niciun fel de bănuială, pentru că înainte de a face această afirmaţie am avut o serie de investigaţii interne. Celelalte patru persoane au fost indicate organelor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu care de ieri suntem în permanentă legătură. Ultima discuţie a avut loc între primarul general cu domnul director al Poliţiei Municipiului Bucureşti, domnul Miron, pentru a updata ultimele date şi rezultate strânse până la acest moment", a declarat Aurelian Bădulescu.

Citește și: Risc major de accidente în București! Persoane neautorizate au deturnat sistemul de semaforizare! O mână criminală, gata să arunce Capitala în haos!

Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 Corina Matlinschi:

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close