Antena 3 CNN Actualitate Şefa CNADNR, Daniela Drăghia, va fi demisă astăzi. Ungureanu a cerut schimbarea ei

Şefa CNADNR, Daniela Drăghia, va fi demisă astăzi. Ungureanu a cerut schimbarea ei

Şefa CNADNR, Daniela Drăghia, va fi demisă astăzi. Ungureanu a cerut schimbarea ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Mar 2012   •   09:34

Sefa CNADNR, Daniela Drăghia, va fi demisă astăzi. Potrivit unor surse ale Antena 3, premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a cerut Ministrului Transporturilor să o demită pe Drăghia de la conducerea Companiei Naţionale a Drumurilor.

Drăghia este considerată vinovată pentru modul defectuos în care s-a făcut campania de deszăpezire de anul acesta.

Premierul Ungureanu ar fi luat decizia de a o schimba pe Drăghia din funcţie, după ce procurorii DNA au deschis o anchetă legată de modul în care au fost atribuite contractele de lucrări pentru Coridorul IV Paneuropean.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de puterea.ro,  pentru preluarea postului de director al CNADNR sunt vizate mai multe persoane susţinute de filialele PDL Bucureşti, Arad şi Bistriţa Năsăud. O decizie în acest sens va fi luată zilele următoare.

Daniela Drăghia a fost numită în funcţia de director general al CNADNR, în urmă cu aproape un an, în locul lui Liviu Costache. Înainte de a fi numită la CNADNR, Drăghia a ocupat funcţia de director general adjunct proiecte cu finantare externă.


×
Subiecte în articol: CNADNR drumuri Mihai Răzvan Ungureanu
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close