Antena 3 CNN Actualitate Șefa Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, în arest la domiciliu. Ce acuzații i se aduc

Șefa Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, în arest la domiciliu. Ce acuzații i se aduc

Șefa Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor a fost trimisă de judecători în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Șefa Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, în arest la domiciliu. Ce acuzații i se aduc
Sursa foto: Ioana Timofte | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2023   •   13:31

Ioana Timofte, directoarea Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, a fost plasată, la cererea procurorilor DIICOT, în arest la domiciliu.

Anchetatorii o acuză că a delapidat sume importante din banii instituţiei pe care o conduce, prin intermediul unui grup infracțional organizat.

Se pare că directorii companiei cumpărau consumabile numai de la firmele membrilor grupului infracțional, făceau plățile, însă produsele nu erau niciodată livrate, iar banii se împărțeau.

Prin această metodă ar fi fost furați, din bugetul instituției, aproximativ 10 milioane de lei.

Citește și: Două fetițe au fost spulberate de o mașină, în timp ce se aflau pe trotuar! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Din ultimele stenograme apărute reiese că Ioana Timofte și-a decorat, cu banii obținuți ilegal, unul dintre apartamentele pe care le deține cu mobilier în valoare de aproximativ 70.000 de euro.

Conform declarației de avere, directoarea deține trei apartamente în București, toate evaluate la un milion de euro, dar și bijuterii în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Acum, Ioana Timofte a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind acuzată de delapidare, constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani.

×
Subiecte în articol: Ioana Timofte arest domiciliu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close