Antena 3 CNN Actualitate Şefii Petrom anunţă creşteri salariale pentru angajaţi, după ce profitul a atins un nivel record

Şefii Petrom anunţă creşteri salariale pentru angajaţi, după ce profitul a atins un nivel record

Şefii Petrom anunţă creşteri salariale pentru angajaţi, după ce profitul a atins un nivel record
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Feb 2013   •   12:28

Angajaţii OMV Petrom (SNP) vor primi în acest o majorare salarială care va reflecta optimizarea companiei, a declarat joi directorul general al producătorului de petrol, gaze şi electricitate, Mariana Gheorghe, într-o conferinţă de presă.
   
"Vom acorda o creştere care să reflecte optimizarea companiei. Rezultatele (financiare - n.r.) sunt efortul întregii comunităţi a angajaţilor Petrom. Suntem în negocieri cu sindicatele, încă nu le-am finalizat", a afirmat Gheorghe, citată de Mediafax.
   
Ea nu a precizat cu cât vor creşte salariile.
   
Grupul Petrom a anunţat joi că anul trecut a înregistrat un profit record, de 3,946 miliarde lei (885,5 milioane euro), în creştere cu 5%, iar vânzările au urcat cu 16%, la un nou maxim, de 26,258 miliarde lei (5,892 miliarde euro), în principal datorită evoluţiei pozitive a preţurilor produselor petroliere, deşi cantităţile comercializate au fost mai mici.
   
OMV Petrom avea la finele anului trecut 21.650 de angajaţi, în scădere cu 6% faţă de 2011, când erau 22.912 de salariaţi.
   

×
Subiecte în articol: OMV Petrom Petrom
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close