Antena 3 CNN Actualitate Șeful APIA Cluj a dispărut pe lacul Beliș

Șeful APIA Cluj a dispărut pe lacul Beliș

Șeful APIA Cluj a dispărut pe lacul Beliș
22 Iul 2018   •   11:03

Update: Martorii au confirmat că persoana dispărută este directorul APIA.

Știrea inițială

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia este căutat de sâmbătă seara de poliție în satul Beliș și de scafandri în lacul Beliș-Fântânele.

Conform publicației presalocala.com, scafandrii au ajuns în zonă însă datorită nopții și lipsei vizibilității din lac se pare că îl vor căuta dimineață. Familia a notificat autoritățiile că a dispărut din barca cu care naviga lacul. Vesta de salvare a rămas în barcă.

În barcă s-ar fi găsit telefonul lui Zaharia. Adrian Zaharia nu știa să înoate.

"A fost primit un apel imediat după ora 22.00 că este o barcă care se învârte în cerc pe lac în apropierea barajului Beliș-Fântânele. Au fost demarate căutări pe luciul apei cu o barcă a Detașamentului Huedin, una a serviciului Salvamont-Salvaspeo și două civile, din păcate fără rezultat până la această oră. Mâine de dimineață se vor relua căutările împreună cu o echipă de scafandri de la serviciul salvamont-salvaspeo și de la inspectoratele limitrofe (scufundările se vor face în funcție de echipele de scafandri, având în vedere adâncime foarte mare a apei cca 80 m), a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU pentru Ziar de Cluj.

Autoritățile au reluat căutările duminică dimineață, dar nu au confirmat că persoana dispărută este Adian Zaharia.

×
Subiecte în articol: disparut
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close