Antena 3 CNN Actualitate Şeful de la Crimă Organizată Alba Iulia, despre dosarul în care e urmărit penal: Cea mai mare mârşăvie care se putea întâmpla

Şeful de la Crimă Organizată Alba Iulia, despre dosarul în care e urmărit penal: Cea mai mare mârşăvie care se putea întâmpla

Şeful de la Crimă Organizată Alba Iulia, despre dosarul în care e urmărit penal: Cea mai mare mârşăvie care se putea întâmpla
Sursa foto: Foto:Agerpres
23 Oct 2013   •   13:41

Şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, comisarul-şef Traian Berbeceanu, acuzat că a sprijinit o grupare infracţională, a fost ridicat de către mascaţi, miercuri, de la locuinţa sa din Deva, pentru a fi dus la audieri la DIICOT Alba, el spunând că este "cea mai mare mârşăvie care se putea întâmpla", scrie Mediafax.
   
Apartamentul din Deva al lui Traian Berbeceanu a fost percheziţionat, miercuri, iar după câteva ore acesta a fost scos din locuinţă de către trupe speciale ale Jandarmeriei.
   
Întrebat dacă este adevărat că ar fi furnizat informaţii persoanelor cercetate într-un dosar de evaziune fiscală, Berbeceanu a răspuns că este "cea mai mare mârşăvie care se putea întâmpla". El a fost urcat apoi de jandarmi în maşină, fără a mai putea face alte declaraţii, urmând să fie dus la audieri la DIICOT Alba.
   
De asemenea, anchetatorii au ieşit din locuinţa lui Berbeceanu cu patru pachete, două dintre ele conţinând unităţi de calculator.
   
Comisarul-şef Traian Berbeceanu are 45 de ani, iar din 2005 este şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, structură cu atribuţii în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu.
   
Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 11 percheziţii în judeţele Alba şi Hunedoara, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, într-un dosar în care este cercetat şi şeful BCCO Alba Iulia, fiind acuzat că a sprijinit grupul infracţional.
  
În acest dosar de evaziune fiscală ar fi vizate în total zece persoane, între care directorul unei sucursale bancare, mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Hunedoara, precum şi doi poliţişti - un subcomisar de la BCCO Alba Iulia şi un lucrător de la Crimă Organizată Deva.


×
Subiecte în articol: crima organizata
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close