Antena 3 CNN Actualitate Şeful diviziei de Intervenţie de la BGS, băgat în spital de nişte necunoscuţi (VIDEO)

Şeful diviziei de Intervenţie de la BGS, băgat în spital de nişte necunoscuţi (VIDEO)

Şeful diviziei de Intervenţie de la BGS, băgat în spital de nişte necunoscuţi (VIDEO)
Sursa foto: bgs
27 Mai 2009   •   19:14

Cinci necunoscuti l-au atacat miercuri pe şeful Diviziei de Intervenţie a firmei de pază BGS. L-au lovit cu sălbăticie cu răngile şi au fugit. S-a întâmplat în Bucureşti, în cartierul Militari. Bărbatul se întorcea de la serviciu şi a ajuns la spital cu pumnul zdrobit şi înjunghiat la picior.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, în cartierul Militari. Şeful Diviziei de Intervenţie de la BGS se întorcea acasă, de la serviciu. În faţa blocului în cale i-au ieşit doi bărbaţi care l-au lovit cu răngile în cap.

A scăpat pentru că un vecin a văzut scena şi a strigat. Tot el a chemat salvarea.

Bărbatul va fi supus unei intervenţii chirugicale în această seară pentru refacerea mâinii. Plângerea la poliţie o va depune după ce iese din spital.

Surse din cadrul firmei de pază spun că au luat în calcul şi varianta ca agentul să fi fost bătut de membri clanului Preda. La sfârşitul lunii februarie în Plaza Mall clanul Preda şi firma de pază au fost pionii principali într-un scandal în urma căruia Poliţia Capitalei a fost zguduită din temelii iar 55 de agenţi sunt umrăriţi penal.



Observator

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close