Antena 3 Actualitate Șeful ”doi și-un sfert” și-a făcut SRI particular

Șeful ”doi și-un sfert” și-a făcut SRI particular

26 Ian 2019   •   22:04
Șeful ”doi și-un sfert” și-a făcut SRI particular

Cel mai prosper general al serviciilor secrete postdecembriste, devenit om de afaceri, este chestorul Virgil Ardelean, fostul șef al temutului “Doi și’un sfert”.

Poreclit “Vulpea”, generalul cu patru stele deține o firmă de protecție și pază, o companie privată de investigații și o societate care activează în domeniul imobiliar, la Cluj-Napoca, în asociere cu un apropiat al dispărutului Codruț Marta. 

Firma imobiliară dezvoltă, în orașul condus de Emil Boc, un ansamblu rezidențial și comercial, însă, în ultimii ani, i-a generat chestorului mai mult pierderi.

În schimb, compania de investigații a reușit, în fiecare an, să ruleze cifre de afaceri cuprinse între un milion și un milion și jumătate de euro, profiturile nete realizate din această activitate situându-se la peste 24 de milioane de lei.

Cei mai prosperi ani, din acest punct de vedere, au fost 2016, când la guvernare s-a aflat Dacian Cioloș, despre care presa a dezvăluit că este nepotul lui Virgil Ardelean, și 2017, anul debutului mișcărilor de protest ale grupării #rezist, scrie jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close