Antena 3 CNN Actualitate Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, implicat într-un accident rutier

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, implicat într-un accident rutier

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, implicat într-un accident rutier
Sursa foto: foto: ARHIVA/ Pixabay.com
22 Apr 2017   •   14:49

Șeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, comisar-şef Doru Gabriel Panţîru, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe raza judeţului Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, un conducător auto care se deplasa din sens opus a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu maşina de serviciu condusă de Panţîru, cu toate că poliţistul a observat autoturismul şi a încercat să evite impactul.

În urma accidentului care s-a produs joi, şoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens a fost grav rănit, el fiind transportat la spital unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.

"Şeful IPJ Vaslui a fost implicat într-un eveniment rutier care a avut loc pe raza judeţului Iaşi. În urma accidentului de circulaţie, un bărbat a fost rănit şi transportat la spital", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Iulian Petre.

În momentul producerii accidentului, şeful IPJ Vaslui plecase de la serviciu şi mergea la Iaşi, acolo unde are domiciliul. Şeful IPJ Vaslui nu a fost rănit, în urma accidentului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close