Antena 3 CNN Actualitate Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti are COVID-19

Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti are COVID-19

Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti (ISMB), Ionel Puşcaş, are COVID-19, iar toate persoanele care au intrat în contact cu acesta, între care inspectorii şcolari adjuncţi, au intrat în izolare, a declarat, luni, inspectorul general adjunct, Marina Manea, potrivit Digi 24.

Şeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti are COVID-19
Sursa foto: Facebook/ Ionel Pușcaș
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   18:00

Marina Manea a precizat pentru Digi 24, că inspectorul şcolar general al ISMB este într-o stare foarte bună, fiind asimptomatic. Contacţii direcţi ai acestuia, între care şi inspectorii generali adjuncţi, au intrat în izolare, iar ultima dată aceştia s-au întâlnit miercuri, la o şedinţă a consiliului de administraţie.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. Premierul rămâne în izolare până joi când va face un nou test.

Ludovic Orban a mers luni dimineață să se testeze de COVID. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, însă până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Orban a rămas la Guvern, izolat în biroul său.

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close