Antena 3 Actualitate Şeful Poliţiei Omoruri: Principala ipoteză în cazul Maternităţii Giuleşti, un incendiu, nu o explozie (VIDEO)

Şeful Poliţiei Omoruri: Principala ipoteză în cazul Maternităţii Giuleşti, un incendiu, nu o explozie (VIDEO)

19 Aug 2010   •   12:55
Şeful Poliţiei Omoruri: Principala ipoteză în cazul Maternităţii Giuleşti, un incendiu, nu o explozie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News

Cercetările în cazul incidentului petrecut la Maternitatea Giuleşti continuă. Radu Gavriş, şef Poliţia Omoruri, a declarat, joi, că ipoteza pe care merg anchetatorii este ce a unui incendiu, şi nu a unei explozii. Acesta a precizat, însă, că ancheta nu este finalizată şi că acestea sunt doar concluzii preliminarii.

"Nu există nicio expertiză finalizată în dosarul cauzei, ci doar concluzii preliminarii. (...) Principala ipoteză este a unui incendiu izbucnit, nu a unei explozii", a declarat Radu Gavriş.

Şeful Poliţiei Omoruri susţine că cercetările legate de datele de identificare ale copiilor decedaţi dar şi ale celor aflaţi la spitalul "Grigore Alexandrescu" au fost finalizate.

Radu Gavriş a mai precizat că imaginile înregistrate de camerel video de la Maternitatea Giuleşti sunt în curs de procesare şi vor fi vizualizate joi.Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close