Antena 3 CNN Actualitate Semnificaţia zilei de 21 decembrie. Vasile Păun: ''21.12 va fi cel mai puternic punct energetic''

Semnificaţia zilei de 21 decembrie. Vasile Păun: ''21.12 va fi cel mai puternic punct energetic''

21 decembrie este ziua în care începe solstițiul de iarnă. Antreprenorul social Vasile Păun a explicat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, ce înseamnă această zi, din punct de vedere energetic.

Semnificaţia zilei de 21 decembrie. Vasile Păun: ''21.12 va fi cel mai puternic punct energetic''
de Iulia Gorgorin    |    21 Dec 2020   •   16:10

10.10, 11.11 și 21.12 nu sunt niște date oarecare în calendar. Ele sunt trei porți energetice foarte importante. 

Vasile Păun a explicat de ce data de 21.12 va fi cel mai puternic punct energetic, dar şi de ce vor apărea teste şi provocări.

Pe 21.12.2020 va avea loc o mare aliniere celestră de 400 de ani, deoarece Jupiter este în conjunctură cu Saturn, cunoscută ca marea conjuncţie care se produce din cea mai semnificativă zi solară a anului, solstițiul din decembrie.

21.12, porţile cosmice vor fi complet deschise şi un flux puternic şi de neoprit de 40 Hz de lumină gamma va intra, niciodată înregistrată în istoria umană. Aceasta va curge prin Cerul planetei Pământ.

12.12 şi 21.12 sunt momente în care putem primi şi integra noi coduri de lumină cu o vibraţie foarte înaltă care ne transformă calitatea şi coerenţa biocâmpului, şi implicit a corpurilor noastre, fizic, emoţional, mental. Pământul se deplasează spre Soarele central al Galaxiei, motiv pentru care în fiecare zi, rezonanţele Schumann înregistrează noi vârfuri, creşterea vibraţională a Pământului şi această energie de înaltă frecvenţă pe care o experimentăm provine din nucleul galactic al Soarelui central. Creşterea acestei lumini intră acum în straturile corpurilor tuturor fiinţelor de pe Pământ, ceea ce înseamnă că ADN-ul se actualizează foarte rapid. 

Finalul acestui an oferă celor încrezători şi doritori, contextul unui salt semnificativ în conştiinţă, cu rezultate vizibile în starea de vitalitate, de prezenţă şi de manifestare. Avem în faţă două valuri de activări majore care ne reamintesc ceea ce suntem, pentru ce am venit aici şi ce abilităţi inerente sunt în noi.

La finele acestui an, toţi cei care vom trece prin acest dublu portal, noua serie, vor mări reţeaua de generatori  conştienţi de câmp. Şi, prin sporirea acestei reţele, diminuăm progresiv puterea ierarhiilor şi a controlului-putere bazată pe manipulare și pe frică. Există mai multe linii temporale care converg către un punct de fierbere care atinge apogeul în solsițiul de iarnă, 21 decembrie 2020.

Cei care doresc să își exercite controlul asupra altora, pentru propriile lor câștiguri personale vor găsi, pur și simplu șansele stivuite împotriva lor, în măsura în care toate eforturile lor vor eșua. Energiile planetare și galactice care înconjoară Pământul, nu mai susțin jocurile dualității. Până la această dată, vom constata, că evenimentele care se vor desfășura în etapa noastră mondială, vor ajunge la un punct culminant, sau într-un punct de neîntoarcere. Ni se arată viziuni ale unui eveniment major de pe Pământ care se va întâmpla înainte de sfârșitul acestui an care va uimi lumea și va duce la ieșirea la suprafață a adevărurilor ascunse. Această piesă se desfășoară în linie, cu dimensiunile superioare și fiecare piesă de puzzle trebuie plasată exact, pentru a menține echilibrul și armonia delicată, necesare în acest dans cosmic.

Vibrația va fi cea mai mare monedă în noul Pământ, iar cei care lucrează pe calea sufletului lor și care dețin o vibrație de serviciu către ceilalți, vor trece prin aceste vremuri haotice, pe măsură ce vor fi așezați în ochiul furtunii, unde lucrurile sunt calme și liniștite. Lumea din jurul lor poate părea haotică, dar vom experimenta armonie, bucurie, chiar și stări de fericire în viața lor personală.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Mirela Voicu Vasile Paun
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close