Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Cezar Măgureanu i-a "făcut fală" clanului Butoane: Eu ce să fac acum, să-mi dau demisia?

Senatorul Cezar Măgureanu i-a "făcut fală" clanului Butoane: Eu ce să fac acum, să-mi dau demisia?

Senatorul Cezar Măgureanu i-a "făcut fală" clanului Butoane: Eu ce să fac acum, să-mi dau demisia?
Sursa foto: Foto: cezarmagureanu.ro
11 Oct 2011   •   11:27
Senatorul UNPR Cezar Măgureanu a confirmat că îl cunoaşte de foarte mult timp pe liderul clanului „Butoane”, Grecu Octavian. Politicianul susţine că a fost practic forţat să participe la petrecerea de manele la care a fost filmat alături de membrii clanului „Butoane” care, potrivit unor surse locale, ar fi vinovaţi, indirect, de moartea baschetbalistului Chauncey Hardy.

Cezar Măgureanu spune că îi ştie de mult pe cei din grupare, a auzit că se ocupă cu activităţi ilegale dar nu au fost condamnaţi de justiţie. Parlamentarul UNPR declară cu seninătate că nu are nicio problemă în a sta la aceeaşi masă cu astfel de oameni.

Acest Grecu este giurgiuvean. Îl cunosc de foarte mult timp pe Grecu Octavian, îl cunosc de copil”, a declarat Cezar Măgureanu.

Senatorul a detaliat circumstanţele în care a ajuns să fie filmat, la petrecerea de manele, alături de clanul „Butoane”. „Veneam de la Senat, daca aţi văzut, eram în ţinută cu cravată. (...) Nu era nunta lui Grecu, era ziua lui de naştere. Am fost invitat telefonic şi nu am vrut să mă duc”.
 


Senatorul susţine că a oprit la o benzinărie, unde s-a întâlnit cu mai mulţi dintre invitaţii la petrecerea de manele.„Am fost invitat din nou: „Veniţi să ne faceti si nouă fală!”. Aşa că a decis să participe la petrecere.

Mă duc la multe chefuri, pentru că ma cunoaşte foarte multă lume. (...) Eu ce să fac acum? Sa-mi dau demisia din Senat? Sa-mi dau demisia din partid?”

Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie.

Senatorul Cezar Măgureanu, la petrecerea clanului Butoane


 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close