Antena 3 CNN Actualitate Senatul solicită documentele care l-au adus pe ministrul Păcuraru în vizorul DNA

Senatul solicită documentele care l-au adus pe ministrul Păcuraru în vizorul DNA

Senatul solicită documentele care l-au adus pe ministrul Păcuraru în vizorul DNA
17 Dec 2007   •   17:49

Comisia juridică a Senatului solicită Biroului Permanent punerea la dispoziţie a tuturor documentelor necesare în cazul ministrului Paul Păcuraru pentru luarea unei decizii cu privire la solicitatea acestuia. Ministrul Muncii a solicitat senatorilor să ceară preşedintelui Traian Băsescu documentele care stau la baza solicitării începerii urmăririi penale în cazul său.

Membrii comisiei au susţinut, însă, că nu pot solicita acest lucru, motivul fiind lipsa unui raport direct între comisie şi şeful statului. În aceste condiţii, s-a luat decizia trimiterii unei scrisori către Biroul Permenent al Senatului pentru a se face demersurile necesare în vederea obţinerii documentelor de la DNA.

Cu toate acestea este posibil ca preşedintele Traian Băsescu să ia o decizie în cazul lui Paul Păcuraru înainte ca senatorii din Comisia juridică să se pronunţe pe această temă, pentru că se apropie vacanţa parlamentară.

Paul Păcuraru se află în atenţia DNA pentru că ar fi intervenit la companii de stat pentru ca acestea să acorde contracte de formare profesională firmei deţinute de fiul său. El este şi unul dintre miniştrii căruia şeful statului i-a cerut demisia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close