Antena 3 CNN Actualitate Sentință-bombă la Iași! Ce pedeapsă a primit bărbatul care ar fi violat două minore

Sentință-bombă la Iași! Ce pedeapsă a primit bărbatul care ar fi violat două minore

Un individ acuzat că a supus două minore unor chinuri inimaginabile a fost pedepsit de judecătorii ieșeni.

Sentință-bombă la Iași! Ce pedeapsă a primit bărbatul care ar fi violat două minore
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Ian 2020   •   19:16

Decizie fără precedent în justiția ieșeană! Un individ acuzat că a batjocorit două rude minore a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 18 ani și două luni de temniță.

De asemenea, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au obligat pe Iulian Ciasnog să le achite victimelor câte 20.000 de euro, drept daune morale, scrie BZI.
Sentința nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către individ. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare.

Două minore au fost nevoite să treacă prin experiențe groaznice, fiind supuse la perversiuni inimaginabile. Cel care le-a abuzat sexual este nimeni altul decât tatăl și, respectiv, unchiul celor două fetițe, spun procurorii ieșeni.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Iulian Ciasnog (45 de ani), pentru viol, agresiune sexuală, corupere sexuală a minorilor și violență în familie. Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii iulie 2018 și pe 5 august 2018, individul ar fi violat-o pe fiica sa în vârstă de 15 ani, copila fiind diagnosticată cu o afecțiune teribilă.

Oamenii legii au mai menționat că fetița de cinci ani este fiica surorii individului, minora fiind încredințată în plasament familial la acesta. În plus, individul a fost acuzat și că și-ar fi agresat concubina.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close