Antena 3 CNN Actualitate Serviciile Secrete, implicate în campania lui Băsescu. "Este un abuz al STS"

Serviciile Secrete, implicate în campania lui Băsescu. "Este un abuz al STS"

Serviciile Secrete, implicate în campania lui Băsescu. "Este un abuz al STS"
16 Iul 2012   •   21:37

Mihai Gâdea a prezentat luni seara în cadrul emisiunii Sinteza Zilei dovada că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a instalat sisteme de comunicaţii secretizate la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.

Vă prezentăm şi comunicatul prin care Colonelul Adrian Fulea confirmă că STS a instalat sisteme de comunicaţii secretizate la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.



Mihai Gâdea a încercat să ia legătura cu domnul Adrian Fulea, însă când i s-a spus că este rugat să intre în direct în emisiunea Sinteza Zilei, acesta a închis imediat telefonul.

Ion Stan, vicepreşedintele Comisiei parlamentare vicepreşedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI a declarat că aceasta este un abuz al STS, deoarece Traian Băsescu nu mai are dreptul la astfel de beneficii.

Purtătorul de cuvânt al STS a ţinut să ne precizeze că despre instalarea sistemului de comunicaţii la sediul de campanie al lui Traian Băsescu a fost informat şi preşedintele interimar Crin Antonescu. Întrebat dacă ştia despre acest lucru, preşedintele interimar a declarat că nu ştie absolut nimic despre aceste sisteme şi că se va informa corespunzător.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu, prin intermediul sistemului secretizat de comunicaţii instalat de STS la sediul de campanie, poate să vorbească în orice moment cu şefii servicilor secrete (SRI, SIE, SPP, STS etc.) sau cu reprezentanţii Curţii Constituţionale, Curţii Supreme de Justiţie sau Parchetului General şi DNA.

Mai mult, Băsescu va putea beneficia de informaţii în timp real  în ziua de 29 iulie 2012, având în vedere că STS se ocupă de centralizarea şi transmiterea rezultatelor referendumului din teritoriu către Biroul Electoral Central. 




×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close