Antena 3 CNN Actualitate Sezonul în Mamaia se deschide pe 1 aprilie. Staţiunea arată dezolant (VIDEO)

Sezonul în Mamaia se deschide pe 1 aprilie. Staţiunea arată dezolant (VIDEO)

Sezonul în Mamaia se deschide pe 1 aprilie. Staţiunea arată dezolant <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Mar 2008   •   09:04

Din ce în ce mai mulţi bucureşteni caută soluţii pentru a fugi din Bucureşti în timpul summitului NATO. O opţiune ar putea fi staţiunea Mamaia, unde sezonul va fi deschis special cu o lună mai devreme, de la 1 aprilie. Numai că pe hotelieri toate acesteai îi prind din nou nepregătiţi. Staţiunea arată dezolant.

STAŢIUNEA MAMAIA NU ESTE PREGĂTITĂ SĂ PRIMEASCĂ TURIŞTII 

Agenţiile din turism vor să atragă turiştii la Mamaia încă de la 1 aprilie. Cu doar două săptămâni înainte de această dată, staţiunea arată însă jalnic: clădiri neterminate, ghivece sparte, mormane de moloz şi frunze uscate în faţa barurilor şi restaurantelor. Din toamna trecută, comercianţii n-au mai trecut prin staţiune. Magazinele sunt goale şi nevăruite, iar statiunea pare părăsită. Sunt şi hoteluri pregătite să-şi primească turiştii, acele hoteluri deschise şi iarna.

Agenţii de turism spun că exista cerere şi pentru litoralul românesc incă luna martie. Mamaia este singura staţiune unde sezonul se deschide pe 1 aprilie. În mod oficial, sezonul estival pe litoralul romanesc se deschide pe 1 mai.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close