Antena 3 CNN Actualitate Şi bătut şi cu banii luaţi. Tatăl băiatului agresat de un procuror DNA, amendat pentru injurii

Şi bătut şi cu banii luaţi. Tatăl băiatului agresat de un procuror DNA, amendat pentru injurii

Şi bătut şi cu banii luaţi. Tatăl băiatului agresat de un procuror DNA, amendat pentru injurii
17 Oct 2008   •   23:43

Procurorul DNA care a bătut în urmă cu câteva săptămâni un băiat pe motiv că i-ar fi zgâriat maşina nu are probleme cu Poliţia. Mai mult, tatăl băiatului, care i-a luat apărarea fiului său a fost amendat pentru că l-ar fi înjurat pe procuror.
Supărat că cineva i-ar fi zgâriat maşina, procurorul DNA, Dragoş Cojocaru, l-a luat la bătaie pe primul puşti ce i-a ieşit in cale. Ca să işi apere fiul , tatăl băiatului a chemat Poliţia. Însă în loc să îl amendeze pe agresorul procuror, i-au aplicat o amendă părintelui care a crerut intervenţia poliţiştilor.
Incidentul s-a petrecut în data de 14 septembrie chiar în faţa Primăriei Sectorului 1. De atunci procurorul îşi continuă liniştit activitatea. În schimb tatăl copilului agresat a primit acasă o amendă.
Omul e nemulţumit că până acum dosarul procurorului nu a fost trimis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, for desemnat de lege să-l cerceteze pe procuror.
Tatăl copilului e dezamăgit de cele întâmplate. Spune că nu este vorba de amendă, care e în valoare de doar 200 de lei. Situaţia e importantă.
Poliţiştii declară că aşteaptă să primească raportul medico-legal privind starea băiatului bătut de procuror.

Antena 3

×
Subiecte în articol: procuror DNA
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close