Antena 3 CNN Actualitate Sile Cămătaru va ieşi din puşcărie. Ce au decis magistraţii în cazul său

Sile Cămătaru va ieşi din puşcărie. Ce au decis magistraţii în cazul său

Sile Cămătaru va ieşi din puşcărie. Ce au decis magistraţii în cazul său
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mai 2015   •   18:59

Sile Cămătaru va fi scos din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu. Asta a decis Tribunalul Bucureşti în dosarul în care este acuzat de proxenetism. Decizia instanţei bucureştene este definitivă.

"Pe durata măsurii, inculpatul are următoarele obligaţii: - să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu martorii, persoanele vătămate şi ceilalţi inculpaţi din dosar, pe nicio cale, nici direct, nici indirect; să nu părăsească imobilul unde locuieşte, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza", a mai stabilit instanţa.

În motivarea deciziei de arestare preventivă, din noiembrie 2014, judecătorii arătau că interlopul le oferea prostituatelor cazare, protecţie, haine şi, în anumite situaţii, vize de şedere în România pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau să plece din ţară fiind "Putem să trăim bine şi la noi acasă". 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close