Antena 3 CNN Actualitate Sile Pietroi, liderul unei reţele mafiote, a fost prins de poliţie

Sile Pietroi, liderul unei reţele mafiote, a fost prins de poliţie

Sile Pietroi, liderul unei reţele mafiote, a fost prins de poliţie
19 Iun 2008   •   12:38

Membrii reţelei de infractori reţinute miercuri de poliţia Capitalei sunt audiaţi la Tribunalul Bucureşti şi se aşteaptă ca magistraţii să emită mandate de arest preventiv în acest caz. Zeci de persoane au fost reţinute în urma descinderilor. Acestora li se aduc acuzaţii de tâlhărie, şantaj şi tentativă de omor. Capul reţelei, Sile Pietroi, a fost şi el prins miercuri noapte.

În urma unor descinderi în forţă ce au avut loc miercuri dimineaţă în Capitală şi în judeţul Ilfov, 25 de suspecţi au fost reţinuţi sub acuzaţii precum tentativă de omor, lipsire de libertate, tâlhărie sau şantaj. Acesta este doar începutul unei acţiuni de amploare, spun anchetatorii, care i-au filat pe oamenii lui Sile Pietroi după ce membrii clanului Chira au fost arestaţi. Clanurile Chira şi Pietroi s-au răfuit în luna octombrie a anului trecut.

Sile Pietroi este un cunoscut al lumii interlope, el reuşind să instaureze teama în Sectorul 2, Glina, Căţelu şi nu numai. Împotriva lui şi a celorlalţi reţinuţi sunt înregistrate la poliţie 11 plângeri de înşelătorie. Victimele erau oameni de afaceri, patroni şi chiar avocaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close