Antena 3 CNN Actualitate Sile Pietroi s-a predat, după ce magistraţii au decis arestarea lui

Sile Pietroi s-a predat, după ce magistraţii au decis arestarea lui

Sile Pietroi s-a predat, după ce magistraţii au decis arestarea lui
27 Iun 2008   •   20:13

Sile Pietroi s-a predat autorităţilor, după ce a aflat decizia de vineri a magistraţilor. Judecătorii au hotărât că acesta va fi cercetat în stare de arest, la cererea procurorilor. Sile Pietroi şi membrii grupului său au fost puşi în libertate de Tribunalul Bucureşti săptămâna trecută, din cauza lipsei de probe. Tribunalul Bucureşti a respins joi cererea de arestare în lipsă, emisă de procurori pentru alţi 4 membri ai grupului condus de Sile Pietroi.

Cei patru membri ai grupului condus de Sile Pietroi au fost puşi în libertate, deşi doar doi dintre ei s-au prezentat în faţa instanţei. Printre aceştia, şi unul dintre fraţii lui Pietroi, Florin Radu Fierbântu, zis "Chioru". Cât priveşte cazul lui Sile Pietroi şi al celorlalte opt persoane, recursul procurorilor la decizia de cercetare în libertate a fost amânat şi se va judeca abia vineri.

Reţeaua condusă de Pietroi a fost ţinta unei operaţiuni a poliţiei şi procurori în urmă cu o săptămână. Autorităţile au efectuat atunci 25 de percheziţii domiciliare şi au reţinut 16 persoane. Sile Pietroi a fost reţinut ulterior la o cabană din judeţul Giurgiu. Membrii grupării sunt acuzaţi de tentativă de omor, cămătărie, proxenetism şi trafic de droguri. Însă au fost puşi în libertate după ce Tribunalul Bucureşti a decis că nu sunt probe suficiente pentru arestarea preventivă.

Potrivit procurorilor, gruparea interlopă, din care făceau parte majoritatea fraţilor lui Sile Pietroi , dar şi foşti sportivi, acţiona atât în comuna ilfoveană Glina, cât şi în Bucureşti şi ar fi făcut şi diverse servicii unor oameni politici în campania electorală pentru alegerile locale.

Anchetatorii susţin că Sile Pietroi ar fi avut legaturi cu diferiţi oameni politici precum fostul viceprimar al Capitalei Răzvan Murgeanu şi edilul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, dar şi cu diverşi artişti cum ar fi Ştefan Bănică Jr.

Antena3

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close