Antena 3 CNN Actualitate Sile Pietroi şi membrii clanului său, lăsaţi în libertate de judecători

Sile Pietroi şi membrii clanului său, lăsaţi în libertate de judecători

Sile Pietroi şi membrii clanului său, lăsaţi în libertate de judecători
20 Iun 2008   •   08:35

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins mandatele de arestare cerute de procurori pentru Sile Pietroi şi ceilalţi opt membri ai clanului său, toţi acuzaţi de infracţiuni foarte grave. Sile Pietroi a fost astfel eliberat, când i-a expirat ordonanţa de reţinere. Sile Pietroi a stat după gratii doar 24 de ore. Judecătorii au decis că acesta nu reprezintă un pericol şi nu este necesară menţinerea sa în arest în următoarele 29 de zile. Procurorii au făcut deja un recurs la hotărârea judecătorilor. Sile Pietroi a fost prins de forţele de ordine joi, potrivit presei centrale acesta fiind reţinut în judeţul Giurgiu, în locuinţa lui Florian Bealcu, un apropiat al primarului PNL de Giurgiu, Lucian Iliescu.



Infracţiunile pentru care au fost reţinuţi Pietroi şi oamenii lui sunt dintre cele mai grave. Cei nouă sunt acuzaţi de tentativă de omor, şantaj, lipsire de libertate, tâlhărie şi alte violenţe. Potrivit anchetatorilor, reţeaua condusă Sile Pietroi avea legături înalte care ajungeau până la fostul viceprimar al capitalei, Răzvan Murgeanu. De altfel, presa centrală a publicat fotografii în care Murgeanu apare alături unul dintre membrii lumii interlope bucureştene, Titi Chira. ?Această acţiune nu am organizat-o în perioada campaniei electorale pentru că a era vorba despre diverse servicii făcute unor oameni politici în campania electorală?, a declarat procurorul Maximilian Bălăşescu.

De partea cealaltă, Răzvan Murgeanu susţine însă că nu îl cunoaşte pe Sile Pietroi. ?Cineva a aruncat chestia asta ca să mă denigreze. Eram propus din partea PD-L ca viceprimar general?, a spus Murgeanu. Tentaculele grupării s-au întins şi în sectorul 2, dar şi în comuna Pantelimon. Candidatul PNG la primărie, Teodor Achim, zis ŤSurduť, a fost şi el reţinut odată cu clanul.

Antena 3

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close