Antena 3 CNN Actualitate Simona, tânăra de 21 de ani, moartă după petrecerea de Crăciun era asistentă medicală și consumase droguri. Ce le-a recunoscut polițiștilor înainte să moară

Simona, tânăra de 21 de ani, moartă după petrecerea de Crăciun era asistentă medicală și consumase droguri. Ce le-a recunoscut polițiștilor înainte să moară

Apar noi detalii în cazul Simonei Caraiman, tânăra de 21 de ani decedată în Galați după o petrecere de Crăciun.

Simona, tânăra de 21 de ani, moartă după petrecerea de Crăciun era asistentă medicală și consumase droguri. Ce le-a recunoscut polițiștilor înainte să moară
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2021   •   15:23

Se pare că fata ar fi consumat droguri înainte de deces, chiar la petrecerea la care a mers alături de mai mulți prieteni. 

Pe la 4 dimineața fetei i s-a făcut rău, iar alți tineri de la petrecere au luat-o pe fată în mașină și au mers la trei adrese, până când au găsit o prietenă care să o primească în casă, deoarece starea ei era foarte gravă.

La petrecere s-ar fi consumat multe droguri, iar apelul la 112 s-a făcut foarte târziu după ce fetei i-a venit rău. Simona le-ar fi spus polițiștilor tot ce s-a întâmplat înainte să moară. 

”La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112.

Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia locală din Iveşti de tragedie”, a spus un tânăr care a dorit să rămână anonim, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

Familia și apropiații, șocați de cele întâmplate

Simona absolvise în Capitală o școală postliceală sanitară și lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic.

Potrivit primelor date, în urma autopsiei, moartea tinerei nu a fost una violenta și nici nu a fost agresată înainte să moară. Medicii chemați pentru fata nu au mai putut face nimic. Medicii legiști au făcut și teste toxicologice, iar rezultatele vor veni în aproximativ 2 săptămâni.

Prietenii ei sunt șocați de moartea subită pe care a avut-o. Potrivit acestora, era o tânără cuminte, la locul ei, care nu a făcut probleme nimănui, o fată bună la învățătură.

×
Subiecte în articol: Crăciun petrecere
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close