Antena 3 CNN Actualitate Simona Todeanu nu a fost accidentată de Ludovic Orban

Simona Todeanu nu a fost accidentată de Ludovic Orban

Simona Todeanu nu a fost accidentată de Ludovic Orban
12 Ian 2008   •   09:05

Simona Todeanu, presupusa victimă a accidentului produs de ministrul transporturilor, Ludovic Orban, nu a fost lovită de nicio maşină. Aceasta este una dintre concluziile medicilor legişti. Specialiştii de la IML au trimis raportul final către Parchet. Leziunile traumatice, precum şi micul hematom pe care le-au examinat medicii indică faptul că fata a căzut singură, se precizează în raportul IML.

Mai mult medicii au constatat că fata avea leziuni produse în zile diferite, iar existenţa lor nu poate fi explicată printr-un singur eveniment traumatic. Concluzia este clară: leziunile traumatice constatate la examenul obiectiv medico-legal nu au caracteristicile unui impact cu un autovehicul. Concluziile raportului întocmit de medicii legişti confirmă varianta tatălui fetei implicate în incident. Gavril Todean declara pe 20 decembrie, după o audiere la Parchetul General, că fiica sa a alunecat pe gheaţă, în faţa locuinţei lor, cu doar zece minute înainte de a se produce accidentul şi că s-a lovit la cot, provocându-şi o vânătaie.

La rândul său, Ludovic Orban afirma, pe 21 decembrie, că, la 10 - 15 minute după impact, a mers la tânăra care plângea pe trotuar să o întrebe dacă nu cumva a fost acroşată de autoturism iar aceasta i-ar fi spus că nu a avut legătură cu accidentul. În urma acestui incident, Ludovic Orban a rămas totuşi fără permis de conducere pentru 30 de zile.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close