Antena 3 CNN Actualitate Singura înregistrare VIDEO cu Florin Salam și fratele lui. Nelu este internat în stare gravă cu COVID-19

Singura înregistrare VIDEO cu Florin Salam și fratele lui. Nelu este internat în stare gravă cu COVID-19

Florin Salam are un frate mai mare, despre care puțină lume știa până joi, când artistul a dezvăluit drama prin care trece acesta. Neluțu Stoian este internat cu COVID-19 la Institutul "Matei Balș" din Capitală, iar Florin Salam afirmă că starea sa este foarte gravă.

Singura înregistrare VIDEO cu Florin Salam și fratele lui. Nelu este internat în stare gravă cu COVID-19
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   00:01

La începutul săptămânii, în urma unui control medical amănunțit, fratele lui Florin Salam a aflat că are probleme din cauza diabetului. În plus, ar suferi și din cauza cirozei și a plămânilor, conform Spynews.

Înainte de-a ajunge la „Matei Balș”, Nelu Stoian a fost internat la Spitalul Floreasca. Joi, Florin Salam a chemat toate televiziunile, acuzând că medicii nu comunică cu familia și nu știu exact care este starea sa. Manelistul spune că fratele său este intubat și că a aflat totuși de la unii medici că multe dintre organele vitale i-au cedat.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei.

Filmarea cu Florin Salam și fratele său cântând împreună

Frații Salam se trag dintr-o familie de lăutari. Unchiul celor doi era un cunoscut acordeonist și la fel tatăl celor doi.

Nelu Stoian este acordeonist, dar nu a reușit să ajungă la fel de celebru ca fratele său, deși unii spun că Florin Salam îi datorează cariera acestuia. Nelu Stoian apărea destul de rar în public în preajma fratelui său celebru. Într-o filmare de arhivă realizată cu două decenii în urmă, Florin și Neluțu cântau împreună pe scenă.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Salam
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close