Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Adevărul neștiut despre "Lombardia României". Înregistrări explozive

Sinteza zilei. Adevărul neștiut despre "Lombardia României". Înregistrări explozive

Înregistrări explozive, marți, la Sinteza zilei. Mihai Gâdea a prezentat o serie de mărturii care devoalează ceea ce unii au încercat să ascundă despre cazul de la Suceava.

Sinteza zilei. Adevărul neștiut despre "Lombardia României". Înregistrări explozive
31 Mar 2020   •   21:28

"La Contagioase stau claie peste grămadă, nu este nicio secție. Un coleg de-al nostru de la Salvare stătea, era suspect, alături de unul pozitiv, unul aștepta să i se recolteze probele.

Merg la același WC cu toată lumea. Nu ai cum să nu te contaminezi. Nu se respectă nicio regulă, niciun Dumnezeu", mărturisește, sub protecția anonimatului, o asistentă medicală de la Spitalul Județean Suceava.

Pe larg, în materialul video:

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava în urma infecției cu coronavirus a povestit, marți, la Sinteza Zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Femeia afirmă că faptul că tatăl său era pozitiv la coronavirus l-a aflat abia marți, din ziare:

"La DSP nu răspunde nimeni, am sunat de nenumărate ori. Noi am intrat în autoizolare, fără să știm - am presupus că are pentru că a fost la Terapie Intensivă cu doamna de la Sucevița, care a decedat între timp.

Cumătra mea, asistentă pe Terapie Asistentă deja de simțea rău, a intrat în autoizolare", a mărturisit fiica bărbatului.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close