x close

Sinteza Zilei: Fiul Regelui Cioabă, dezvăluire incendiară despre noaptea alegerilor din 2009

08 Mai 2017   •   22:03
Sinteza Zilei: Fiul Regelui Cioabă, dezvăluire incendiară despre noaptea alegerilor din 2009 Foto: Facebook/Regele Cioabă Exclusiv

Fiul Regelui Cioabă a făcut o dezvăluire incredibilă în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. acesta a povestit că tatăl său l-a sunat pe Adrian Videanu, dar și pe Vasile Blaga, chiar în noaptea alegerilor, iar aceștia i-au dat asigurări că totul va fi bine.

În 2009, noi am susținut PDL și implicit candidatura lui Băsescu. Campania a fost pe față, noi familia Cioabă am luat parte la acele campanii electorale, chiar la mitingul de la Sibiu. Tatăl meu era pe scenă și după ce și-a prezentat echipa, l-a luat pe tata de mână și l-a dus pe scenă și a spus: Și regele Cioabă este cu noi. Am îndemnat romii să voteze cu Băsescu, a fost o promisiune politică a acestuia. Ce ne-a determinat pe noi, el a venit la serbarea noastră de la Horezu și singurul președinte care a venit la un astfel de eveniment, a stat cu masa la noi. Dar a fost un lucru foarte mare. (...) Problema PDL a fost alta: ne-a pus să promitem multe la oameni, după care și-au închis telefoanele. Am pierdut foarte mult la imagine. De exemplu, am mers în anumite sate din Sibiu, unde nu existau utilități, oamenii înotau în noroi, în momentul acela când le-am spus că președintele ne-a trimis la voi și vă promit că va fi bine”, a declarat fiul Regelui Cioabă.

În 2009, după ce s-a terminat manifestația, Băsescu s-a retras la restaurant, la care și noi am fost invitați. Președintele Băsescu a stat cu noi la masă, iar noi i-a spus că romii nu sunt reprezentați la Prefectură. În acel moment, președintele l-a chemat pe Trihenea și a spus că ți-l prezit pe noul tău coleg de la Prefectură. Când m-am dus, mi-a spus hai să treacă alegerile, domnul Trihenea mi-a spus că îi pare rău, dar situația rămâne la fel. (...)”, a mai spus acesta.

Tata l-a sunat pe Blaga sau pe Videanu și i-a spus să stea liniștit că nu e chiar așa, mai număram. Dimineață ne-am trezit cu președintele pe care ni l-am dorit”.

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Regele Cioaba Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati