Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Imagini de la întâlnirile celor care luau şpagă în dosarul Microsoft

Sinteza Zilei. Imagini de la întâlnirile celor care luau şpagă în dosarul Microsoft

Sinteza Zilei. Imagini de la întâlnirile celor care luau şpagă în dosarul Microsoft
15 Mar 2015   •   23:09

Cei mai importanţi inculpaţi în dosarul Microsoft se întâlneau frecvent în hotelul lui Dorin Cocoş. Nume grele implicate în circuitul şpăgii aveau uşile deschise în permanenţă în locul din care intrau şi ieşeau banii negri folosiţi de oamenii de casă ai fostului preşedinte Traian Băsescu.

Imaginile în exclusivitate prezentate la Sinteza Zilei arătă felul în care funcţiona la lumina zilei traficul de influenţă şi spălarea de bani, în dosarul Microsoft.

Zeci de fotografii realizate între 2009 şi 2014 arată cum se realiza circuitul şpăgii în tandemul Udrea-Cocoş. Nume importante, oameni care sunt acum în spatele gratiilor, dar şi afacerişti implicaţi în dosare penale grele veneau mereu în acelaşi loc: hotelul lui Dorin Cocoş.

În imaginile realizate în faţa hotelului lui Dorin Cocoş apar Gheorghe Ştefan, Claudiu Florică, Florin Popescu, Tiberiu Urdăreanu şi Răzvan Murgeanu.

„Baronul de Dâmboviţa” Florin Popescu a fost fotografiat în faţa hotelului lui Dorin Cocoş, în timp ce primea o pungă cu bani.

Imagini de la întâlnirile celor care luau şpagă în dosarul Microsoft:



 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close