Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dincă

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dincă

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dincă
14 Aug 2019   •   22:13

Mihai Gâdea a prezentat, miecuri, la "Sinteza Zilei", un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Sinteza Zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dincă. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Citește și: Victimele lui Gheorghe Dincă rup tăcerea. Trei persoane ar fi fost agresate de criminalul din Caracal - surse

"E foarte interesant modul în care reacționează fiica lui Gheorghe Dincă. Așchia nu sare prea departe de trunchi cu privire la temperament, cu privire la încercarea de a domina, cu privire la încercarea de a disimula. Când râde, când plânge, când încearcă să-l acopere.

E interesant însă și modul în care se raportează la noua avocată a lui Gheorghe Dincă. Ascultați un interviu ce mi se pare mai interesant decât faptul că vorbește fiica lui Gheorghe Dincă. Ascultați-o cu atenția, ascultați-i tonalitatea, ascultați și ce spune și ce nu spune", a spus Mihai Gâdea.

Iată principalele declarații ale fiicei lui Gheorghe Dincă:

- Nu-l cunosc pe Gigel Firică, sunt plecată de multă vreme. Nu știu cine este. Eu din 2000 de când am plecatla facultate eu nu mai știu... Pe mine nu mă cunoaște nimeni acolo că eu nu am copilărit acolo.

- Ieri am aflat că pe avocată o cheamă Firică. Nu știu nimic. Nu ni se comunică nimic.

- Legat de mama mea o să fie niște declarații. Dacă o să se vrea din partea dvs. să se facă niște verificări... Să se verifice înainte să se facă niște acuzații. Eu nu-l scuz pe tata dacă e adevărat ce a făcut. Nici nu am cuvinte ca să mă exprim, dacă e fapta care este. Mama mea nu are nicio legătură. Nici mama și nici tata nu au lucrat niciodată în Bari, pe lângă Bari sau în zona de sud.

- Tatăl meu, cât am fost eu copil, nu a fost niciodată violent, să ne bată, să-i rupă mamei mele o mână sau să-i înnegrească un ochi.

- Nu cred că e implicat în vreun trafic.

- Eu știu că tata lucra într-un service, mai mult de ora 10.00-11.00 nu știu să fi fost plecat. Dar se vor face verificări, pentru că nici eu... Dacă ați vorbit cu autoritățile, pentru că mie nu mi s-a comunicat asta.

- Noi familia am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Hai să aflăm adevărul că niciunul nu s-a ascuns și nu cred că am dispărut undeva.

- Nici nu vreau să știu ce simt părinții ăia. Oricum sunt mai distruși decât noi, pentru că sunt două dureri diferite, a lor mai mare sigur 100% mai mare decât a noastră.

Citește și: Document-șoc în cazul Caracal. Manevră revoltătoare a procurorilor

Citește și: Tulburător. Ce a pățit omul care a reclamat mafia din Caracal

Citește și: Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre cazul crimelor din Caracal: Cred doar în varianta mafiei locale

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close